MARTINI Rosato


MARTINI Rosato

Kilmės šalis

Italija

Gamintojas

Martini&Rossi S.p.A.

 

Istorija:

Kompanija Martini&Rossi įkurta prieš 150 metų – 1863-iaisiais.  Ilgametės patirties dėka ji tapo vienų žinomiausių ir populiariausių pasaulyje gėrimų gamintoja. „Martini Rosato“ pristatytas vermuto mėgėjams 1980-aisias metais, įkvėpimo semiantis iš kompanijos įkūrėjo Luigi Rossi archyvo.

 

Savybės:

„Martini Rosato“ vermutas gaminamas iš baltųjų ir raudonųjų vynų mišinio, kuris praturtintas prieskoniais bei aromatinių žolelių ekstraktais. Gėrimas išsiskiria vaiskia rožine spalva, saldžiu ir intensyviu aromatu, kuriame dominuoja cinamono ir muskato natos, praturtintos rožių, aviečių ir citrinos užuominomis. Skonis subtiliaus saldumo ir vos juntamo kartumo, poskonyje išryškėja prieskonių natos.

 

Vartojimas:

Dažniausiai vartojamas kaip sudedamoji kokteilių dalis. Populiariausias kokteilis: 2 dalys “Martini Rosato”, 1 dalis granatų sulčių, šlakelis šviežių laimo sulčių, daug ledo ir mėta papuošimui.

 

Pateikimo temperatūra:

Pateikiamas atšaldytas, su ledu.  Atidarius rekomenduojama laikyti šaldytuve.

 

Stiprumas:

15 % Alc.Vol.

 

Galimos talpos:

1 L; 0,75 L

MARTINI Rosato
  • Martini
  • Bacardi
  • Vana Tallinn
  • Nemiroff
  • Hardys
  • Talisman
  • Cono sur
  • Deutz
  • Williams lawson
  • Grey goose
  • Bombay Sapphire
  • Baron Otard
  • Care
  • Marques de longares
  • Pere ventura
  • Valkenberg
  • Tres sombreros
  • Masi
  • Carmen
  • Chateau st. michelle
  • Louis Jadot
  • Kilmingoji